Routebeschrijving | Restaurant De Nieuwe Winkel, Nijmegen
 

Route

Met de auto of het OV

De Nieuwe Winkel is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar. Vanaf het station of vanaf de parkeerplaats is het nog maximaal tien minuten lopen tot ons restaurant.

https://denieuwewinkel.com/wp-content/uploads/2019/04/de-niewe-winkel-arrow-purple-down-small.svg

Auto

Je kunt de auto het best parkeren bij “Parkeerterrein De Oude Stad”. Gebruik het volgende adres voor de navigatie naar de parkeerplaats:

Nieuwe Hezelpoort, 6541 MG Nijmegen

Vanaf de parkeerplaats is het enkele minuten lopen naar restaurant De Nieuwe Winkel. Via de onderstaande knop kunt u de looproute vanaf de parkeerplaats naar het restaurant bekijken in Google Maps.

Openbaar vervoer

Met het OV kunt u zich het best naar Nijmegen Centraal Station begeven. Vanaf het station is het slechts tien tot vijftien minuten lopen naar De Nieuwe Winkel. Via de onderstaand knop kunt u de looproute vanaf het station in Google Maps bekijken.

Lopend

Komt u lopend vanuit het centrum? Vanaf de Grote Markt is het slechts vijf minuten lopen naar De Nieuwe Winkel.

Vanaf de Lange Hezelstraat, loop je via patathuis Piccolino of Bakkerij de Bie naar ons. Bij Piccolino, loop de hoek om, volg de straat totdat je bij het Gebroeders van Limburgplein aankomt. Loop de grote trappen op, daar ligt onze entree. Vanaf Bakkerij de Bie, ga de hoek om en sla de eerste linksaf. Loop door totdat je bij het Gebroeders van Limburgplein aankomt.

Via de onderstaand knop kunt u de looproute in Google Maps bekijken.