We pakken de draad op. Vanaf 1 juni zijn we terug. | De Nieuwe Winkel
 

Door DNWOpen vanaf 1 juni

27 mei 2020
https://denieuwewinkel.com/wp-content/uploads/2020/05/DNW_een_nieuw_begin-1280x960.jpg

Een tweede nieuw begin.

We pakken de draad op. Vanaf 1 juni zijn we terug. Sommige dingen veranderen niet.

We werken met hetzelfde team, ons restaurant ziet er nog hetzelfde uit en alles voelt nog net zo vertrouwd. We koken met planten en werken nog steeds samen met het voedselbos en de ommuurde tuin. We passen ons ook aan. Je kan nu lunchen op zondag. En op maandag zijn we extra open.

Het nieuwe uiteten: van dag tot dag

Voor het eerst in ons bestaan, is DNW 7 dagen per week open. We genieten van iedere dag dat ons team gezond is en we gasten mogen verwelkomen. Verandert de situatie en vraagt de overheid een inspanning van ons, dan doen we dat. Als de principes en filosofie waar ons restaurant op gegrondvest is onder druk komen te staan, dan doen we een stapje terug om vervolgens weer verder te gaan.

Meer informatie over de richtlijnen vind je in dit NOS bericht.

https://denieuwewinkel.com/wp-content/uploads/2020/05/DNW_Gerecht.jpg

Een nieuw menu: Ontwaken

Vlak voordat we dicht moesten kondigden we een nieuw menu aan: ontwaken. Toen in april de eerste frisse smaken de kop opstaken bewaarden we alles. De eerste daslook, voorjaarskruiden en bloemen, verwerkten we in oliƫn, azijn en suiker. Geconserveerd voor betere tijden. Nu zijn er de eerste bessen, en is er volop bamboe, berenklauw en brandnetel.

Samen

Dank voor alle steun in de vorm van berichten, reacties en de aankoop van cadeaubonnen. We kijken er naar uit jullie opnieuw te mogen ontvangen.