‘De Nieuwe Winkel is magisch’

“Ik heb tranen in mijn ogen. Echt, geen overdrij­ving. Als ik heimelijk op kijk naar mijn tafelge­noot en mijn verbazing uit over mijn eigen ontroering, zie ik bij hem hetzelfde.” – Ellen Willems

Emile van der Staak is een bekende in de culinaire wereld in Nijmegen en ver rondom. Bekend om zijn focus op groenten, en smaken verkregen door bijzondere fermentatieprocessen. Restaurant De Nieuwe Winkel was lang gesloten om te kunnen bouwen aan zijn nieuwe restaurant, nu gevestigd in het monumentale voormalige weeshuis aan het Gebroeders van Limburgplein.

Onlangs hadden wij recensent Ellen Willems van ‘Over de Tong’ bij ons te gast. Zij beleefde naar eigen zeggen een magische avond en haar verhaal willen we jullie dan ook niet onthouden. Lees de volledige recensie op de website van De Gelderlander.